Keluarga besar Fakultas Teknik UPN “Veteran” Jakarta mengucapkan selamat memperingati Hari Pahlawan 10 November 2023. Hari ini, mari kita bersama-sama mengenang dan menghormati para pahlawan yang telah berjuang dengan gagah berani demi kemerdekaan dan kejayaan bangsa. Semangat perjuangan mereka menjadi cahaya penerang bagi kita, mengingatkan akan nilai-nilai keberanian, pengorbanan, dan patriotisme.

Terima kasih kepada semua pahlawan yang telah mempersembahkan hidupnya untuk membela tanah air. Mari kita terus memelihara semangat kebangsaan, menjaga persatuan, dan mewarisi semangat perjuangan demi masa depan yang lebih baik.

Selamat Hari Pahlawan! Semoga kita dapat menjadi pahlawan dalam tindakan kecil sehari-hari untuk kebaikan bersama.